6 Aralık 2023 Çarşamba

İş Dünyası Dergisi 2024 Hedefleri-Yılmaz Parlar


  İş Dünyası Dergisi 2024 Hedefleri


Celal Toprak’ın Genel Yayın Yönetmenliğini yürüttüğü, Türkiye’de İş Dünyası Dergisi, 2024 hedefleri Neleri Kapsıyor ?


Genel olarak; Ekonomi dergileri, sürekli değişen ekonomik ortamda güncel kalmak ve okuyucularına değerli içerik sunmak adına çeşitli hedeflere odaklanabilirler. Dergi yönetimi yeni bir yılın başlangıcında, yayın stratejisini güncelleyerek ve okuyucu taleplerini dikkate alarak çeşitli hedeflere yönelebilir. Gelecek 12 ay boyunca daha geniş bir okuyucu kitlesine ulaşmayı hedefleyerek pazarlama stratejilerini revize etmeye kararlı olabilir. 



Yeni hedefler arasında ilk olarak, ekonominin okuyucularına daha geniş bir içerik yelpazesi sunması ve geleneksel ekonomi haberlerinin yanı sıra, kripto para birimleri, yapay zeka gibi sıralı olarak ele alınarak odaklanılması planlanır..



Bu genellemeden sonra; AGS Global adlı araştırma şirketinin verilerine göre; Dergi olarak, iş dünyasının haberlerin en çok okunduğu mecralar arasında, ilk sırada yer alan Türkiye’de İş Dünyası dergisi 2024 yılı planlarını Le Vapeur Magique teknesiyle Boğaz gezisi esnasında katılımcılara paylaştı.



Etkinliğin sunumunu Dr. Öğretim Üyesi Ada Beyza Toksoy üstlendi.

TGRT Haber Ekonomi Müdürü ve Türkiye’de İş Dünyası dergisi Genel Yayın Yönetmeni Celal Toprak yaptığı konuşmasında sevindirici haberle başladı. Toprak, “Aralık ayı sayısının ve yılın son lansmanını siz değerli misafirlerimizle gerçekleştirirken dergimiz için çok önemli olan bir gelişmeyi sizlere aktarmak istiyorum. Uluslararası araştırma şirketi AGS Global’ın verilerine göre İkinci yıla girerken dergimiz Türk iş dünyasının en çok okunan dergisi oldu. Adımızı zirveye taşımanın gururunu sizlere borçluyuz. Bu başarı siz kıymetli okurlarımız tarafından oluştu. Dergimizi okudunuz ve paylaşımlarınızla görünürlüğümüzü artırdınız, bizlere daha iyi olmamız için önerilerde bulundunuz ve bu sayede ekonomi dünyasının ilk sırada takip ettiği bir dergi haline geldik. Geçtiğimiz ay üçüncü yılımıza adım atmıştık ve bu başarı yeni senemizde bizlere motivasyon oldu.” dedi


Yazar kadrosunu genişleterek sektörel uzmanlık alanlarını kapsayan çeşitli makalelere ve analizlere yer vererek, okuyuculara daha kapsamlı bir içerik sunmayı planlıyan Türkiye’de İş Dünyası dergisinin son lansmanına, iş ve siyaset Dünyasının önemli isimleri, akademisyenler, elit bir konuk grubu katılım sağladılar.



Türkiye’de İş Dünyası dergisi yönetimiyle yaptığımız söyleşilerde;

Dergi 2024 yılında, Sosyal sorumluluk projelerine daha fazla vurgu yaparak, ekonomik konularda farkındalığı artırmayı ve toplumsal etki yaratmayı hedefliyor.



Yeni iş modellerini ve girişimleri desteklemek amacıyla, özellikle start-up ekosistemine odaklanarak, genç girişimcileri ve inovatif projeleri tanıtan,özel sayfalar düzenlemeyi planlıyor. Kadın girişimciliğini destekliyen ve güncel kadın ekonomi haberlerine daha fazla yer vermek de derginin hedef listesinde yer alıyor. Kadın yönetimi, eşit iş fırsatları ve toplumsal cinsiyet ilişkileri gibi konuları ele alan içerikler dergide daha sık yer alması planlanıyor.


Uluslararası ekonomik gelişmeleri daha yakından takip ederek, küresel ekonomiyle ilgili önemli konularda daha fazla içerik üreterek okuyucularına küresel bir perspektif sunmayı hedefliyor.



Yatırım ve finans konularında eğitici içeriklere ağırlık vererek, okuyucularının finansal okuryazarlık düzeyini artırmayı amaçlıyor.


Teknolojik yenilikleri takip ederek, finans ve ekonomi dünyasındaki dijital dönüşüme odaklanan özel dosyalar ve makalelerle okuyucularını bilgilendirmeyi planlıyor.


Sonuç olarak, Türkiye’de İş Dünyası dergisi, daha etkili bir iletişim stratejisi, çeşitli içerik formatları ve geniş bir konu yelpazesi ile 2024 yılında daha güçlü bir konumda olmayı hedefliyor.


yilmazparlar@yahoo.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sanat Merkezi Summart’da Aporia-Yılmaz Parlar

ANASAYFA SİYASET EKONOMİ TURİZM BİLİŞİM SAĞLIK GIDA OTOMOTİV EMLA...