13 Haziran 2023 Salı

Birleşmiş Milletler Barışcıl Elçisi DMW'de-Yılmaz Parlar


  DMW’ye Taze Kan BM Barışcıl Elçi


Kısa adı DMW olan  Avrupa Birliği Komisyonunun desteği ile kurulan Uluslararası Diplomatlar Birliğinin Türk Genel Başkanı Ferhat Bozçelik, Birleşmiş Milletler Barışcıl Elçisi Dani Al Achkar’ı Diplomatlar Bünyesine katdı. Ferhat Bozçelik. Dani Al Achkar’ın Sertifikasını, Avrupa üyelik kartını verdi. Resmi yazısını Dış işleri bakanlığına duyurdu.

 



Aynı zamanda Ukrayna'nın Kharkiv şehrinin tarihi merkezinde yer alan Türk Fahri Konsolosluğu ile Türkiye ve Ukrayna arasındaki bağları güçlendirmeye adamışlığından tanınmış seçkin iş adamı Lübnanlı Fahri Konsolos Dani Al Achkar’ın sertifika töreni sade bir şekilde kendi ofislerinde gerçekleşti.



Törene Eski Başarılı Milletvekili Osman Ceylan, DMW Yönetim Kurul üyeleri Almanya Temsilcisi Almanya yayın Birlikleri Başkanı Mehmet İlik, Uluslararsı Organizasyon firması Lobin Türkiye Yönetim Kurul Başkanı ve DMW Yönetim kurul üyesi Fahri Ustaoğlu, Lobin Kurul üyesi  ve DMW üyesi Fehim Ustaoğlu, DMW Yönetim kurul üyesi CEO Göksel Gürsoy Lübnanlı iş adamları ve yine Ukrayna Lübnan Fahri Konsolos Ayman Al  Achkar katıldılar.


Avrupa İşadamları Genel Başkanı Zbigniew ROCH konferans görüşmesi olarak katıldı. Dani Al Achkar’ı tebrik sonrası mükemmel mesajlar ile birlikde kısa zaman içinde Avrupa İş adamları ile Türkiye’ye geleceklerinin müjdesini verdi



Yeni Proje planları ile ilgili sorumuza ; Uluslar arası alanda özellikle 1.2 milyarın üzerindeki nüfusuyla hızla büyüyen bir Pazar, Afrika’da 20 den fazla ülkede şirket sahibi Achkar, DMW Uluslararası Diplomatlar Birliği'nin Türkiye Başkanı Ferhat Bozçelik önderliğinde Diplomatlar Birliği ile birlikle pek çok iş insanını pazarla buluşturmaya, pek çok projelere imza atacağını açıkladı., 



Sosyal alandaki Fedakar çalışmaları yaptığı sosyal desteklerden dolayı kensine Birleşmiş Milletlerden Barışcıl Elçiliği verilen Dani Al Achkar tam bir Türkiye sevdalısı.

Tören sonrasında toplu aile fotografları çekildi. Lübnan Mutfağının lezzetli seçkileri katılımcılara ikram edildi.


 


yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sanat Merkezi Summart’da Aporia-Yılmaz Parlar

ANASAYFA SİYASET EKONOMİ TURİZM BİLİŞİM SAĞLIK GIDA OTOMOTİV EMLA...